TILAUKSET & TIEDUSTELUT

Tilauslomakkeella tai sähköpostitse myynti(a)uniikkikoti.com 

Lähetä meille kuvasi sekä tapetit mitat (leveys x korkeus cm) sekä muut toiveesi viestillä. Vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

Kuvatapetin hinta 32 € / m2. Toimitus ilmainen. Toimitusaika noin 2 viikkoa

Laskukaavio tapetin hinnalle:
Esimerkki: tapetin leveys 455 cm ja leveys 252 m
4,52 x 2,51 = 11,34
11,25 x 32 = 363,04 = Tapetin hinta 363 €


Kuvastasi tapetiksi tilaus etenee vaiheittain. Jokainen tapetti on uniikki ja ne tehdään mittatilaustyönä. Tarkastamme ensin kuvasi sopivuuden ja laadun suureksi tapetiksi. Tämän jälkeen kuvasi muokataan seinän mittojen mukaisesti ja saat meiltä vedoksen hyväksyttäväksi. Kun kaikki on reilassa, ei muuta kuin printterit laulamaan ja tapetti-pakettia postiin!

Tilaa kuvatapettisi sähköpostitse myynti(a)uniikkikoti.com 
Lähetä tapettisi mitat (leveys x korkeus cm) sekä kuvatiedostosi liitteenä esim. tif, jpg tai pdf-tiedostona. Voit lähettää kuvan myös pilvipalvelun kautta, mikäli se ei mahdu sähköpostin liitteeksi.

Jos kuvasi on liian suuri sähköpostin liitteeksi, saat meiltä latauslinkin suurille kuville. 


Tai tilauslomakkeella
Tapetti tilaukset, tiedustelut, kysymykset & palaute

Tilauksen vaiheet:

1) Lähetä tapetti tilauksesi tilauslomakkeella tai sähköpostitse myynti(a)uniikkikoti.com. Laita viestiisi haluamasi tapetin mitat (esim. leveys 452 cm & korkeus 251 cm) ja liitä viestiin mukaan haluamasi tapettikuva. Pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian samana päivänä.

2) Kun olemme vastaanottaneet kuvasi ja saaneet tapetin mitat, tarkistamme kuvasi laadun sekä sopivuuden suureksi tapettikuvaksi. Teemme kuvasta vedoksen skaalaten sen antamiisi mittoihin. Kun vedos on valmiina lähetämme sen sinulle hyväksyttäväksi.

4) Kun tilauksesi on käsitelty ja mallinnukset hyväksytty onnistuneesti laitetaan tapetti tuotantoon. 

5) Saat tapetti-pakettisi postitse parin viikon sisällä! Postilta tulee ilmoitus kun paketti on noudettavissa lähimmästä Postin toimipisteeltä. 

Autamme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! 
Voit myös pirauttaa meille numeroon +358 4522 47323 

Kuvatapetin ominaisuudet:


Tapetti-materiaali on turvallista ja kestävää pvc-vapaata mattapintaista tapettipaperia.

Tapetin asentaminen on helppoa, siistiä ja nopeaa sen vedellä aktivoituvan liimansa ansiosta. Sinun ei tarvitse ostaa erillisiä liistereitä asennukseen! 

Riittää että kastat tapetti vuodan 10 sekuntia kylmässä vesi-astiassa ja asetat vuodan seinälle. Nopeaa ja helppoa! 

‣ PVC- vapaa mattapintainen tulostettava tapettipaperi, jossa vedellä aktivoituva liima

‣ Helppokäyttöinen materiaali (käsiteltävyys, nopea ja helppo asennus, siisti poistaminen)

‣ Tulostusjälki valokuvaluokkaa

‣ Kestävyys: sisätiloissa (ei auringonvaloa) jopa 20v

‣ A -luokan palokestävyys

Ympäristösertifikaatit: GreenGuard ja FSC.
FSC-sertifioidun
 tuotteen valmistaja tukee vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisest
i

Kuvanlaatu

Voit lähettää minkä tahansa jpg-, png- , AI-, PDF-, tai gif-muotoisen piirros- tai valokuvan. Muun tiedostomuodon kuvat tulee muuntaa JPEG-muotoon ennen tilauksen lähetystä omalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Tilattu tuotteesi pohjautuu tietoihin, jotka meille lähetät. Valmistamme kuvat niin lähelle alkuperäistä laatua kuin mahdollista. Huomioithan, että tietokoneen näyttö on harvoin kalibroitu ja painettu kuva voi erota siitä, millaiselta kuva näyttää tietokoneen näytöllä.

Saadaksesi mahdollisimman tarkan ja laadukkaan lopputuloksen, suosituksena on että kuvasi tulee olla laadukas ja resoluutioltaan tarpeeksi korkea. Teemme kuvatapetit myös pienemmistäkin kuvista ja näin tuotteen laatu on asiakkaan vastuulla. Lähetämme sinulle tarvittaessa testipalat tuotteesta. Varmistaaksemme kuvan laadun, tarkistamme kaikki kuvat ennen valmistusta.

Tapetin ollessa 400 cm x 250 cm (4000 mm x 2500 mm) kokoinen, kuvan tulisi olla noin 4 000 x 2 500 pikseliä (10 megapikseliä). Myös pienemmistä kuvista (esim. 5 megapikselia >) valmistus onnistuu ja niiden laatu tarkistetaan huolellisesti ennen valmistusta. Kysy meiltä niin autamme sinua ja arvioimme kuvasi laadun. Voit lähettää meille kuvatiedoston esimerkiksi tif, jpg, eps ja pdf -versiona. Tarvittaessa muokkaamaamme kuvasi juuri sellaiseksi kun haluat.

Autamme sinua löytämään kuvan tapettiin ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! Voit lähettää kysymykset ja kuvasi arvioitavaksi sähköpostitse myynti(a)uniikkikoti.com

Autamme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi!

Kysy lisää myynti(a)uniikkikoti.com tai soita +358 45 224 7323