Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymykset ja tiedustelut myynti(a)uniikkikoti.com tai yhteyslomakkeella. 

Autamme ja pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan kaikkiin kysymyksiin. Ota yhteyttä myynti(a)uniikkikoti.com

Voit myös soittaa meille numeroon +358 4522 47323 

Tilauksesta tapetiksi:

1) Lähetä tilauslomakkeella tai sähköpostitse myynti(a)uniikkikoti.com haluamasi tapetin mitat (esim. leveys 450 cm & korkeus 250 cm) ja lataa tai lähetä tapetti kuvasi meille. Tapetin minimitilaus hinta 128€. Pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian samana päivänä.

2) Kun olemme vastaanottaneet kuvasi ja saaneet sinulta tapetin mitat, tarkistamme kuvan laadun sekä sopivuuden tapetiksi. Skaalaamme kuvasi antamiisi mittoihin ja saat lähetämme sinulle vedoksen.

4) Kun tilauksesi on käsitelty ja mallinnukset hyväksytty onnistuneesti laitetaan tapetti tuotantoon.

5) Saat tapetti-pakettisi postitse parin viikon sisällä! Postilta tulee ilmoitus kun paketti on noudettavissa lähimmästä Postin toimipisteeltä.
  
Autamme ja vastaamme kaikkin kysymyksiisi!
Kysy lisää sähköpostitse tai pirauta +358452247323

Lähetä kuvatiedostosi sähköpostitse myynti(a)uniikkikoti.com esim. tif, jpg tai pdf-tiedostona.

Jos kuvasi on liian suuri sähköpostin liitteeksi lataa kuva alla olevan latauslinkin kautta.

Klikkaa linkistä ja lataa kuvasi palvelimelle

https://uniikkikoti.com/yrityksille/
käyttäjänimi: asiakas
salasana: tiedostonlataus


Kuvanlaatu

Voit lähettää minkä tahansa jpg-, png- , AI-, PDF-, tai gif-muotoisen piirros- tai valokuvan. Muun tiedostomuodon kuvat tulee muuntaa JPEG-muotoon ennen tilauksen lähetystä omalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Tilattu tuotteesi pohjautuu tietoihin, jotka meille lähetät. Valmistamme kuvat niin lähelle alkuperäistä laatua kuin mahdollista. Huomioithan, että tietokoneen näyttö on harvoin kalibroitu ja painettu kuva voi erota siitä, millaiselta kuva näyttää tietokoneen näytöllä.

Saadaksesi mahdollisimman tarkan ja laadukkaan lopputuloksen, suosituksena on että kuvasi tulee olla laadukas ja resoluutioltaan tarpeeksi korkea. Teemme kuvatapetit myös pienemmistäkin kuvista ja näin tuotteen laatu on asiakkaan vastuulla. Lähetämme sinulle tarvittaessa testipalat tuotteesta. Varmistaaksemme kuvan laadun, tarkistamme kaikki kuvat ennen valmistusta.

Tapetin ollessa 400 cm x 250 cm (4000 mm x 2500 mm) kokoinen, kuvan tulisi olla noin 4 000 x 2 500 pikseliä (10 megapikseliä). Tapetin minimitilaus koko on 200 x 200cm. Myös pienemmistä kuvista (esim. 5 megapikselia >) valmistus onnistuu ja niiden laatu tarkistetaan huolellisesti ennen valmistusta. Kysy meiltä niin autamme sinua ja arvioimme kuvasi laadun. Voit lähettää meille kuvatiedoston esimerkiksi tif, jpg, eps ja pdf -versiona. Tarvittaessa muokkaamaamme kuvasi juuri sellaiseksi kun haluat.

Autamme sinua löytämään kuvan tapettiin ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! Voit lähettää kysymykset ja kuvasi arvioitavaksi sähköpostitse myynti(a)uniikkikoti.com

Millaista materiaalia kuvatapetti on?

Tapetti-materiaali on turvallista ja kestävää pvc-vapaata mattapintaista tapettipaperia. Tapetin asentaminen on helppoa, siistiä ja nopeaa sen vedellä aktivoituvan liimansa ansiosta. Sinun ei tarvitse ostaa erillisiä liistereitä asennukseen. Riittää että kastat tapetti vuotan 10 sekuntia kylmässä vesi-astiassa ja asetat vuodan seinälle!

Haluan tietää lisää tuotteesta..

Laita meille viestiä myynti(a)uniikkikoti.com tai pirauta +358 4522 47323. Autamme parhaamme mukaan!

Mikä laatu ja koko kuvallani tulisi olla?

Saadaksesi mahdollisimman tarkan ja laadukkaan lopputuloksen, tulee kuvasi olla laadukas ja resoluutioltaan tarpeeksi korkea. Varmistaaksemme kuvan laadun, tarkistamme kaikki kuvat ennen valmistusta. Esimerkiksi valokuvatapettiin tulostetun tulisi olla vähintään 1 pikseliä/mm. Tapetin ollessa 400 cm x 250 cm (4000 mm x 2500 mm) kokoinen, kuvan tulisi olla noin 4 000 x 2 500 pikseliä (10 megapikseliä). Myös pienemmistä kuvista (esim. 5 megapikselia >) valmistus onnistuu ja niiden laatu tarkistetaan huolellisesti ennen valmistusta. Tapetin minimitilaus koko on 200 x 200cm. Kysy meiltä niin autamme sinua ja arvioimme kuvasi laadun. Voit lähettää meille kuvatiedoston esimerkiksi tif, jpg, eps ja pdf -versiona. Tarvittaessa muokkaamaamme kuvasi juuri sellaiseksi kun haluat.

Mikä on kuvien ja tuotteiden toimitusaika?

Pyrimme toimittamaan tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti heti kun olemme sen saaneet valmiiksi. Toimitusaikamme on normaalisti noin 2 viikkoa. Räätälöidyillä (räätälöity koko, oma valokuva) kuvatapeteilla ei ole palautusoikeutta. Räätälöityjä kuvatapetteja koskee normaali reklamaatio-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, virheettömiä pakkauksia avaamattomissa kääreissä.

Mikäli päädyt palauttamaan tuotteen syystä tai toisesta, tee palautusilmoitus seuraavin tiedoin: nimi, osoite, puhelin, sähköpostiosoite, Iban-tilinumero, tilauksen numero, tilauksen arvo, tilaus-, toimitus- ja palautuspäivämäärä, palautuksen syy sekä allekirjoitus. Pakkaa tuote huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi ja palauta osoitteella: Valmik Oy, Vellamontie 22, 04230 Kerava. Mikäli tuote vahingoittuu palautuksen yhteydessä tai katoaa, rahapalautusta ei tehdä. Postiin noutamatta jääneet paketit eivät ole palautuksia, vaan näiden käsittelystä aiheutuneet kustannukset perimme asiakkaalta erikseen.

Myyntikelpoisista tuotteista rahapalautukset tehdään vastaanottoa seuraavien 14 arkipäivän sisällä. Mikäli tuotteen kunnossa tms. on neuvoteltavaa, kuluttajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla.

Jos tuote on virheellinen, kuinka minun tulee edetä asiassa?

Tuotteessa voi olla virhe. Tavaraa vastaanottaessa varmistu kuljetuspakkauksen kunnosta ja mikäli havaitset ongelman, vaadi siitä merkintä rahdinkuljettajan dokumenttiin. Tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen asennusta, jotta huomaat mahdolliset paino- ja värivirheet ennen asennusta. Asentamalla vialliset tuotteet seinään hyväksytään tuotteen laatu, eikä reklamaatio-oikeutta ole.

Mikäli vastaanottamassasi tuotteessa on virhe, ota yhteyttä myynti(a)uniikkikoti.com. Ensisijaisesti Uniikkikoti toimittaa virheellisten tuotteiden tilalle uudet virheettömät kohtuuajassa ja/tai neuvottelee asian ratkaisusta erikseen. Myös mahdollista yhdessä sovituista reklamaationäytepalautuksista koituneet lähetyskustannukset korvataan.

Voinko tilata tapettinäytteitä?

Kyllä! Saat tapetistasi luonnolliseen kokoon skaalatun testipalan paperitulosteena täysin ilmaiseksi A3 koossa. Testipalasta näet kuvanlaadun ja voit näin päättää haluatko tehdä lopullisen tilauksen kyseisestä kuvasta. Testipalan hinta on 25 euroa (sis. postituskulut). 

Teemme mistä tahansa kuvasta, jonka meille lähetät, haluamasi tuotteen. Käytetään kuitenkin yleistä maalaisjärkeä ja täysin kelvottomasta kuvasta ei suurta printtitapettia kannata teetättää. Kuva voi siis olla vaikka oma valokuvasi, internetistä löytämäsi kuva, taideteoskuva, teksti tai muu vastaava. Tarkastamme kuvanlaadun suureksi tapettikuvaksi soveltuvaksi ja ilmoitamme sinulle voidaanko kuvastasi tehdä tapetti. Kuvanlaatu on myös aina katsojastaan kiinni kuten esimerkiksi vanhasta mustavalkokuvasta tehdyssä tapetissa ei yleensä pieni "pikselimössö" haittane. 

Mitä tiedostomuotoja voin lähettää?

Voit lähettää minkä tahansa jpg-, png- , AI-, PDF-, tai gif-muotoisen piirros- tai valokuvan. Muun tiedostomuodon kuvat tulee muuntaa JPEG-muotoon ennen tilauksen lähetystä omalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Tilattu tuotteesi pohjautuu tietoihin, jotka meille lähetät. Valmistamme kuvat niin lähelle alkuperäistä laatua kuin mahdollista. Huomioithan, että tietokoneen näyttö on harvoin kalibroitu ja painettu kuva voi erota siitä, millaiselta kuva näyttää tietokoneen näytöllä.

Voiko digikuvista tehtäviin valokuviin saada tekstiä tai reunuksia?

Kuvatiedostoon voit itse lisätä tekstiä ja muut muutokset sekä tehdä reunukset kuvankäsittelyohjelmalla. Voimme tarvittaessa myös lisätä kuvaasi tekstiä, efektejä, reunukset tai tehdä muita muutoksia toiveesi mukaisesti.

Millaisia valokuvatapetit ovat?

Tapettimme ovat HP:n (Hewlett-Packardin) PVC-vapaata kuvatapettia. Se on tulostettuna HP:n lateksiväreillä ollen turvallinen ja hajuton valinta. Tulostusjälki on valokuvaluokkaa. Tapetti on mattapintainen ja siinä on veden avulla aktivoituva liima. Tapetti on todella helppo asentaa, käsitellä sekä sen poistaminen on siistiä. Löydät lisätietoa verkkosivujemme asennusohje osiosta. 

Onko tapetti kestävää?

Tapetti on kestävää sekä turvallista. Sisätiloissa tapetti kestää jopa 20 vuotta sekä näyteikkunoissa (sisäpuolella) laminoimattomana 3 vuotta. Lisäksi tapetilla on A -luokan palokestävyys.

Onhan tapetti myös ympäristöystävällistä?

Kyllä on. PVC-vapaalla kuvatapetilla on ympäristösertifikaatit GreenGuard sekä FSC. FSC-sertifioidun tuotteen valmistaja tukee vastuullista metsänhoitoa maailmanlaajuisesti. Poistettu tapetti voidaan kierrättää energiajakeeseen tai paperikierrätykseen.

Minkä värisen pohjan tapetointi vaatii?

Parhaan lopputuloksen saa kun seinä on maalattu kuosin/tapetin hallitsevimmalla värillä. Tapetointipohjaksi kelpaavista maaleista saat maalisuositukset alan liikkeistä ja/tai maalineuvonnasta. Tapetti asennetaan kuten normaali tapetti ja asentaessa seinän tulee olla puhdas. 

Tapetin asennus 

Tarvitsemasi työvälineet

- Vatupassi (tapetti suoraksi seinälle)

- Vesiastia, johon tapettirulla (vuodat) kastellaan

- Märkä sieni tai pehmeä lasta kuvatapetin tasoittamiseen seinälle

- Veitsi (viimeistelyyn)

Seinän tulee olla puhdas ja sileä. Seinä kannattaa hioa ennen tapetin asennusta. Vanha maali ja tapetti, joka ei ole kiinni alustassa, tulee poistaa. Jos seinä on voimakkaan värinen, tulisi se ensin pohjamaalata, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä.

Kiinnitys

Tarkista tapetin osat (vuodat) ennen niiden kiinnittämistä varmistaaksesi, että kaikki vuodat ovat mukana ja ettei yksikään vuota ole viallinen tai vahingoittunut. Vuodat on merkitty numeroin. Vuodat on hyvä kiinnittää ohjeiden mukan numerojärjestyksessä vasemmalta oikealle.

Asennusvaiheet:

1) Upota tapetin ensimmäinen osa (vuota) kylmässä vesiastiassa 10 sekuntia, jolloin vesi aktivoi tapetissa olevan liiman.

2) Ota rulla (vuota) pois vedestä vetämällä sen etureunasta hitaasti liimapuoli ylöspäin. Kun vuota on kastunut kokonaan ja liimapinta aktivoitunut, voit kiinnittää vuodan seinään. Suosittelemme kiinnittämään vuodan seinään ylhäältä alaspäin.

HUOMAUTUS: Liimapinnan aktivoituessa tuote laajenee hieman vedessä; parhaan tuloksen saat kun kastelet ja varaat jokaiseen paneelin saman verran aikaa (10 sekuntia).

3) Voit tarvittaessa kastella tapettia vielä lisää päältäpäin seinällä märällä sienellä ja samalla suoristaa sekä liikutella vuotia.

4) Käytä pesusientä varovasti tasoittamaan tapetin pinta jos tarvetta tai tapetin pinnalle jää ilmakuplia. Älä kuitenkaan huolestu jos ilmakuplia tulee, sillä kuplat tasaantuvat ja poistuvat tapetin kuivuessa.

5) Viimeistele tapetin reunat veitsellä.

Kuvanlaatu

Saadaksesi mahdollisimman tarkan ja laadukkaan lopputuloksen, suosituksena on että kuvasi tulee olla laadukas ja resoluutioltaan tarpeeksi korkea. Teemme kuvatapetit myös pienemmistäkin kuvista ja näin tuotteen laatu on asiakkaan vastuulla. Lähetämme sinulle tarvittaessa testipalat tuotteesta. Varmistaaksemme kuvan laadun, tarkistamme kaikki kuvat ennen valmistusta. Esimerkiksi valokuvatapettiin tulostetun tulisi olla vähintään Omatapetti.fi päivitetty 15.12.2016 pikseliä/mm. Tapetin ollessa 400 cm x 250 cm (4000 mm x 2500 mm) kokoinen, kuvan tulisi olla noin 4 000 x 2 500 pikseliä (10 megapikseliä). Myös pienemmistä kuvista (esim. 5 megapikselia >) valmistus onnistuu ja niiden laatu tarkistetaan huolellisesti ennen valmistusta.

Kysy meiltä niin autamme sinua ja arvioimme kuvasi laadun. Voit lähettää meille kuvatiedoston esimerkiksi tif, jpg, eps ja pdf -versiona. Tarvittaessa muokkaamaamme kuvasi juuri sellaiseksi kun haluat. Autamme sinua löytämään kuvan tapettiin ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi! Voit lähettää kysymykset ja kuvasi arvioitavaksi sähköpostitse myynti(a)uniikkikoti.com

Kuinka maksan tilaukseni?

Kun tilauksesi on käsitelty onnistuneesti, saat laskun tuotteesta joko sähköpostitse tai tapettipaketin mukana. Maksuasioita voidaan aina keskustella ja sopia kuten parhaimmaksi näet. Mahdollisuus myös maksaa verkkopankissa. Saat tarkemmat maksuohjeet tilauksesi yhteydessä.

Tilaukset ja toimitusehdot

Painamalla "Vahvista tilaus ehdot" vahvistat, että olet lukenut nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä, ja että annat luvan omien henkillötietojesi käsittelyyn alla olevan mukaisesti. Sinun tulee olla vähintään 18 vuotias ja kelvollinen tekemään sopimuksia voidaksesi tehdä tilauksia omatapetti.fi -sivustolta. Lisäksi sinun on hyväksyttävä alla olevat ehdot. Yleiset ehdot sisältävät säännöt, jotka koskevat tilaamista www.uniikkikoti.com sivustolta. Hyväksymällä ehdot, suostut noudattamaan niiden kulloinkin voimassa olevaa versiota. Pyrimme toimittamaan tuotteen sinulle mahdollisimman nopeasti. Toimitusaikamme on normaalisti noin 14 arkipäivää. Tapeteilla on 14 päivän palautusoikeus lukien tavaran vastaanottopäivästä. Tarvittaessa voit myös noutaa tuotteet toimitiloistamme Keravalta. Räätälöidyillä (räätälöity koko, oma valokuva) tapeteilla palautusoikeutta ei ole. Räätälöityjä eli mittatilauksena tehtyjä kuvatapetteja koskee normaali reklamaatio-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, virheettömiä pakkauksia avaamattomissa kääreissä. Mikäli päädyt palauttamaan tuotteen syystä tai toisesta, tee palautusilmoitus seuraavin tiedoin: nimi, osoite, puhelin, sähköpostiosoite, Iban-tilinumero, tilauksen numero, tilauksen arvo, tilaus-, toimitus- ja palautuspäivämäärä, palautuksen syy sekä allekirjoitus.

Pakkaa tuote huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi ja palauta osoitteella: Valmik Oy, Vellamontie 22, 04230 Kerava. Mikäli tuote vahingoittuu palautuksen yhteydessä tai katoaa, rahapalautusta ei tehdä. Postiin noutamatta jääneet paketit eivät ole palautuksia, vaan näiden käsittelystä aiheutuneet kustannukset perimme asiakkaalta erikseen. Myyntikelpoisista tuotteista rahapalautukset pyritään tekemää vastaanottoa seuraavien 14 arkipäivän sisällä. Mikäli tuotteen kunnossa tms. on neuvoteltavaa, kuluttajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla.

Uniikkikoti.com-sivuston kuvatapetit myydään sivustolla ilmoitettuun hintaan (sis. alv.) Tilaus muuttuu sitovaksi vasta kun olet vahvistanut sen. Vahvistus lähetetään tavallisesti sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestillä ja on voimassa kun tilaus on vahvistettu. Normaali toimitusaika on noin 14 päivää tilausvahvistuksesta. Ellei tuotetta voida toimittaa normaalin toimitusajan sisällä, pyrimme ilmoittamaan sinulle toimituspäivän.

Force majeure: Kumpikaan sopimuspuoli ei ole vastuussa viiveistä tai menetyksistä sellaisten olosuhteiden johdosta, joihin kyseinen sopimuspuoli ei voi vaikuttaa ja jotka merkittävästi haittaavat kyseisen velvoitteen täyttämistä tai jotka tekevät tämän velvoitteen täyttämisen taloudellisesti kohtuuttomaksi. Mikäli sopimuspuoli haluaa vedota sellaisiin olosuhteisiin, toiselle sopimuspuolelle on ilmoitettava tästä välittömästi.

Tapettiemme laatu ja tyytyväisyys ovat meille erittäin tärkeä asia. Mikäli kuitenkin uniikkikoti.fi:stä ostamasi tuote on toimitettaessa viallinen tai virheellinen ota meihin yhteyttä niin katsotaan mitä voidaan tehdä. Voit myös tehdä Suomen kuluttajalainsäädännön mukaisen reklamaation. Sama koskee virheitä, jotka olivat olemassa toimitettaessa mutta jotka ilmenevät vasta myöhemmin. On tärkeää, että tarkastat tapetit ennen asennusta. virheet, jotka näkyvät tapetissa ennen asennusta, eivät oikeuta tapetointikustannuksia koskeviin korvauksiin. Tavaraa vastaanottaessa varmistu kuljetuspakkauksen kunnosta ja mikäli havaitset ongelman, vaadi siitä merkintä rahdinkuljettajan dokumenttiin. Tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen asennusta, jotta huomaat mahdolliset paino- ja värivirheet ennen asennusta. Asentamalla vialliset tuotteet seinään hyväksyt näin tuotteen laadun ja ostoksen, eikä reklamaatio- eikä palautusoikeutta ole.

Mikäli vastaanottamassasi tuotteessa on virhe, ota heti yhteyttä myynti(a)uniikkikoti.com. Säilytä lisäksi pakkauksessa mukana tulleet paperit ja mahdollisia reklamaatioita varten. Ensisijaisesti Uniikkikoti toimittaa virheellisten tuotteiden tilalle uudet virheettömät kohtuuajassa ja/tai neuvottelee asian ratkaisusta erikseen. Myös mahdollista yhdessä sovituista reklamaationäytepalautuksista koituneet lähetyskustannukset korvataan.

Tietosuoja

Yhteystietosi ovat ainoastaan Uniikkikoti.com. käytössä. Tietojen käsittelyssä noudatetaan henkilötietolakia ja tiedot säilytetään luottamuksellisina. Uniikkikoti.com tietoverkko on suojattu palomuurilla sekä muilla teknisillä toimenpiteillä kuten kryptauksilla toimenpiteiden aiheuttamat kustannukset huomioiden. Tietoja ei luovuteta Uniikkikoti.com ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Ehtoihin tehtävät korjaukset

Korjaukset tai lisäykset näihin ehtoihin tulevat voimaan, kun uudet ehdot ovat julkaistu sivustossa Uniikkikoti.fi. Meillä on kuitenkin oikeus soveltaa korjauksia välittömästi voimaan tulevina, jos laki, asetus tai lakimääräinen päätös niin edellyttää.

Tekijänoikeus

Uniikkikoti -sivustossa olevat kuvat ja muu sisältö on suojattu tekijänoikeuslain, tavaramerkkisuojan ja muita aineetonta omaisuutta koskevien lakien ja määräysten perusteella. Mikäli toisin ole ilmoitettu, kaikki Uniikkikoti.com -sivustossa julkaistu materiaali on meidän omaisuuttamme ja se tarkoittaa, että et voi käyttää kuviamme mihinkään muuhun kuin tapettien luontiin.

Sitova lainsäädäntö

Mitään näistä ehdoista ei saa tulkita näiden ehtojen mukaisia hankintoja koskevan sitovan lainsäädännön vastaisesti.

Erimielisyydet

Kaikki näihin ehtoihin liittyvät riitaisuudet tulee pyritään ratkaista osapuolten välillä tai ääritapauksissa lakiteitse. Yleisesti ottaen Uniikkikoti.com noudattaa Suomen kuluttajavalituslautakunnan suosituksia. Postiosoite henkilötietoja koskevaa asiointia varten: Vellamontie 22, 04230 Kerava, Suomi. Sähköpostiosoite ja reklamaatiot myynti(a)uniikkikoti.com


Tapettini maksutiedot hävisivät. Mihin voin maksaa tapettini laskun? 

Saaja: Valmik Oy
Pankki: Nordea
Tilinumero: FI33 1376 3000 1281 22
Viestikenttään: tilaamasi tapettin kuvaus & mitat (leveys&korkeus)

Jäikö jotain hampaankoloon? Kysymyksiä, risuja tai ruusuja? 
Ota yhteyttä myynti(a)uniikkikoti.com tai soita +358 45 224 7323 :) Autamme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi!

Kysy lisää myynti(a)uniikkikoti.com tai pirauta +358 45 2247323