SUOMI /
MUUT TUOTTEET

MUUT TUOTTEET
Suuret kuvat
Suuret kuvatulosteet kotona, myymälässä, messuilla tai ulkotilassa. Valmistamme mainostaulut ja julisteet nykyaikaisilla menetelmillä, kirkkain värein ja valokuvan tarkkuudella. Uusien menetelmien johdosta kustannukset ovat laskeneet ja toimitusajat lyhentyneet. Suuret kuvat voidaan tulostaa käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvalle materiaalille, kuten esimerkiksi alumiini-, muovi- tai kevytlevylle.

Mainoskyltit
Valmistamme sisä- ja ulkotiloihin kaiken kokoiset mainoskyltit ja opastetaulut. Teemme valomainosten mainospinnat ja tarvittaessa asennamme kyltit paikalleen. Pohjamateriaalina käytämme yleisimmin kennomuovilevyä, alumiinilevyä tai polyuretaanitäytteistä kevytlevyä.

Pressut ja kankaat
Valikoimasta löytyy myös erilaisia tulostettavia muovipressuja ja kankaita.

Autoteippaukset
Valokuvantarkka tulostuslaatu ja korkealuokkaiset materiaalit takaavat näkyvän ja onnistuneen lopputuloksen isolle tai pienemmälle kulkuneuvolle. Nykyaikaisilla tulostuslaitteilla tuotanto on nopeaa ja kustannuksetkin kohtuulliset.

Nyt myös autojen yliteippaukset! Tutustu ja lue lisää topwrapz.fi

Ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme tuotteistamme lisää ja teemme teille yksilöidyn tarjouksen. Yhteydenotot: myynti@uniikkikoti.com